Wonen

Een moderne woning, een klassiek ontwerp of de verbouw van uw huidige woning. Voor iedere bouwstijl en ieder type woning kunt u bij ons terecht. Of u nu wilt nieuwbouwen aan de hand van een referentiewoning, een woning op maat wilt of uw woning wil verbouwen, wij denken graag met u mee! Samen realiseren we uw ideale woning.

Bouwbureau Twente is meer dan een bouwkundig tekenbureau en biedt ondersteuning in alle fasen van de bouw. Door onze ervaring en samenwerkende experts kunnen we u tevens goed adviseren over de (bouw)kosten. Ook de aanvraag voor een energielabel of het regelen van een aannemer verzorgen wij graag voor u! Om het plaatje compleet te maken kunt u zelfs bij ons terecht voor een verlichtingsplan, interieuradvies en voor een blik in uw toekomstige woning met onze virtual reality (VR) bril. Voor advies of ondersteuning in de individuele fases van uw bouwproces bekijkt u hier onze mogelijkheden en expertises.

Nieuwbouw woning - Bouwbureau Twente

Nieuwbouw

Inleiding

Wij zijn thuis in iedere bouwstijl, of u nou een twee-onder-een-kapwoning zoekt of liever vrijstaand woont. Met onze kennis en met behulp van veel bestaande data verzorgen we de aanvraag voor uw nieuwbouw woning.

Wij leveren u hierbij kwalitatief hoogwaardig tekenwerk, niet alleen voor het verkrijgen van de omgevingsvergunning, maar ook op een dusdanig niveau dat de aannemer aan de hand van dit tekenwerk in staat is de bouw te realiseren. Door voor Bouwbureau Twente te kiezen bent u niet afhankelijk van een aannemer en kunt u optimaal gebruik maken van de marktwerking door ons bijvoorbeeld een aanbesteding te laten regelen.

Gaat u voor een referentiewoning of een woning op maat?

Referentiewoning

Uw woning in een handomdraai op tafel op basis van referenties.

Heeft u een ontwerp gezien dat u aanspreekt of bent u weg van een van onze eigen projecten? Door middel van reeds bestaande data en kennis die wij in huis hebben kunnen wij voor u het hele traject, van ontwerp tot vergunningaanvraag, voor een goede prijs-kwaliteitverhouding verzorgen.

Zo is het tekenwerk voor een door u gekozen referentie rijwoning bijvoorbeeld al te realiseren vanaf € 1.900,- incl. BTW, een twee-onder-een-kapwoning vanaf € 2.250,- incl. BTW en een vrijstaande woning vanaf € 4.000,- incl. BTW!

Een kijkje in de toekomst? Bekijk uw referentiewoning alvast in 3D met onze VR-bril!

Maatwerk

Uw ideale woning naar eigen wens op maat gemaakt. Bouwbureau Twente vertaalt uw plannen en ideeën naar een bouwkundig gereed ontwerp.

Onze ontwerpers schetsen samen met u uw woning op maat, waarna onze modelleurs dit uitwerken tot bouwklare tekeningen. Dit geeft voor u alle vrijheid, terwijl we door korte lijntjes een concurrerende offerte kunnen aanbieden.

Wij geloven dat ieder huis
een thuis moet zijn.

Verbouw

Haal het beste uit uw woning! Naarmate de tijd verstrijkt kunnen uw woonwensen veranderen. Het verbouwen of uitbreiden van uw woning kan dan een oplossing zijn. Er zijn vele mogelijkheden om uw woning te transformeren, zodat deze weer bij uw woonwensen past. In sommige gevallen kan dit zelfs vergunningsvrij.

De verbouw van uw woning start bij het in kaart brengen van de bestaande situatie. Zijn er geen recente bouwtekeningen aanwezig? Dan komt één van onze collega’s op locatie inmeten. Vervolgens brengen we de mogelijkheden in kaart en komen we met een creatieve en passende oplossing om het beste uit uw woning te halen.

Misschien wilt u uw woning niet uitbreiden, maar verduurzamen, beter isoleren, gasloos maken of zonnepanelen, vloerverwarming, warmtepomp, dubbel (HR++) of triple (HR+++)glas aanbrengen; de mogelijkheden zijn eindeloos. Laat u door ons adviseren!

Verbouwing - Bouwbureau Twente

Kom langs voor een
vrijblijvend kennismakingsgesprek.