Zakelijk

Een bedrijfspand passend bij de activiteiten en identiteit van uw bedrijf. Met een nieuw te bouwen pand of het verbouwen van uw huidige pand maken we dit mogelijk. Of u nu kiest voor nieuwbouw óf voor de verbouw of verduurzaming van een bestaand pand, wij kunnen u ondersteunen in het gehele bouwproces; van ontwerp tot aan bouwbegeleiding. Ook voor advies of ondersteuning in de individuele fases van uw bouwproces kunt u bij ons terecht. Bekijk hier al onze mogelijkheden en expertises.

Nieuwbouw bedrijfspand - Bouwbureau Twente

Nieuwbouw

Een bedrijfspand passend bij uw wensen, de functie en identiteit van uw bedrijf. Wij herkennen u als ondernemer en ontzorgen u dan ook graag. Van ontwerp en vergunningaanvraag tot aan het vinden van een aannemer en het regelen van (duurzaamheid)subsidies.

Bij het realiseren van uw bedrijfspand houden we natuurlijk rekening met de uitstraling, maar ook met andere essentiële factoren als functionaliteit, logistiek buiten het pand, routing in het pand en de ruimtelijke indeling. 

Heeft u de ambitie om door te groeien? Dan houden we ook rekening met toekomstig perspectief.

uw bedrijfspand is
uw visitekaartje.

Verbouw

Het beste halen uit uw bedrijfspand? We bekijken graag samen met u de mogelijkheden om een optimaal resultaat te behalen!

Door bijvoorbeeld groei of koerswijziging kunnen uw wensen en eisen ten aanzien van uw bedrijfspand door de jaren heen veranderen. Het verbouwen, verduurzamen, uitbreiden of renoveren van het pand kan dan de oplossing bieden.

Samen stellen we een plan van aanpak op waardoor we uw pand weer klaar maken voor de toekomst. We doen dit door met onze ruime ervaring als ondernemer op een kwalitatieve en bovendien verstandige manier met u mee te denken.

Verbouw bedrijfspand - Bouwbureau Twente

benieuwd wat we voor uw organisatie
kunnen betekenen?