Nieuws

Bouwbureau Twente aanwezig tijdens Woon2019
Geplaatst op: 16 sep. 2019

Bouwbureau Twente is op vrijdag 1 en zaterdag 2 november aanwezig op woonevent WOON2019 in ’t Wubbenhof te Denekamp. Tijdens WOON2019 laten wij u kennismaken met Bouwbureau Twente en kunt u bij ons terecht met al uw vragen op het gebied van (ver)bouwen. Ook als u alleen bouwadvies of -begeleiding nodig hebt, bent u bij ons aan het juiste adres. Dus speelt u met de gedachte om te verbouwen of om een nieuwe woning te bouwen? Bezoek dan ons dan onze stand op WOON2019.

De beurs is vrijdag 1 november van 17 tot 21 uur geopend en zaterdag 2 november van 10 tot 15 uur. Tot dan!

Klik hier voor meer informatie en details over Woon2019

Lees meer

4 Juni | Event verbouwing
Geplaatst op: 22 mei 2019

Heeft u plannen om uw woning te gaan verbouwen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of wilt u gewoon meer informatie over wat er allemaal bij komt kijken? Dan nodigt Bouwbureau Twente u graag uit op dinsdagavond 4 juni om 19.00 uur in Het Spanjaard voor een informatieavond over verbouwen.

Aanmelden

Lees meer

Open Huis 'Het Spanjaard'
Geplaatst op: 04 okt. 2018

Op zaterdag 3 november geeft 'Het Spanjaard' open huis! Samen met haar bouwgerelateerde collega's nodigt Bouwbureau Twente u uit om naar de open huis te komen.

Meer weten?

Bekijk dit event op de website van 'Het Spanjaard'.

Lees meer

Bouwbureau Twente gevestigd in 'Het Spanjaard'
Geplaatst op: 02 okt. 2018

Onlangs heeft Bouwbureau Twente zich gevestigd in 'Het Spanjaard' als nieuwe onderneming. Bij Bouwbureau Twente kan je terecht voor allerlei bouwplannen, van ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Door middel van een intake kan bekeken worden wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd gegarandeerde kwaliteit krijgt voor een goede prijs!

Lees meer

Website Bouwbureau Twente online
Geplaatst op: 25 sep. 2018

De website van Bouwbureau Twente is online. Hier vindt u alle informatie over ontwerpen, verbouwen, bouwtechniek en meer.

Lees meer