Nieuws


Geplaatst op: 20 mrt. 2023

Bouwen op Brookhuis Noord-West? Wij helpen u graag!

De inschrijving voor de kavels op Brookhuis Noord-West, te Ootmarsum, is gestart! Op het nieuwbouwplan Brookhuis Noord-West worden kavels uitgegeven voor diverse woningtypen. Het betreft 6 kavels voor vrijstaande-, 6 kavels voor twee-onder-één-kap- en 5 kavels voor rijwoningen.

Heeft u bouwplannen of wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Neem vrijblijvend contact met ons op en wij denken graag met u mee!

Lees meer

Uw woning bouwen op plan Hellendoorn Noord Fase 1b?
Geplaatst op: 20 mrt. 2023


Bouwbureau Twente is het bouwkundig tekenbureau voor al uw bouwplannen. Van het ontwerp en het bouwkundig tekenwerk tot aan de vergunningaanvraag en de bouwbegeleiding, bij ons kunt u terecht. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek en wij denken graag met uw mee!

Lees meer

4 Juni | Event verbouwing
Geplaatst op: 22 mei 2019

Heeft u plannen om uw woning te gaan verbouwen, maar heeft u geen idee waar u moet beginnen? Of wilt u gewoon meer informatie over wat er allemaal bij komt kijken? Dan nodigt Bouwbureau Twente u graag uit op dinsdagavond 4 juni om 19.00 uur in Het Spanjaard voor een informatieavond over verbouwen.

Aanmelden

Lees meer

Open Huis 'Het Spanjaard'
Geplaatst op: 04 okt. 2018

Op zaterdag 3 november geeft 'Het Spanjaard' open huis! Samen met haar bouwgerelateerde collega's nodigt Bouwbureau Twente u uit om naar de open huis te komen.

Meer weten?

Bekijk dit event op de website van 'Het Spanjaard'.

Lees meer

Bouwbureau Twente gevestigd in 'Het Spanjaard'
Geplaatst op: 02 okt. 2018

Onlangs heeft Bouwbureau Twente zich gevestigd in 'Het Spanjaard' als nieuwe onderneming. Bij Bouwbureau Twente kan je terecht voor allerlei bouwplannen, van ontwerp tot en met de bouwbegeleiding. Door middel van een intake kan bekeken worden wat de mogelijkheden zijn, zodat je altijd gegarandeerde kwaliteit krijgt voor een goede prijs!

Lees meer

Website Bouwbureau Twente online
Geplaatst op: 25 sep. 2018

De website van Bouwbureau Twente is online. Hier vindt u alle informatie over ontwerpen, verbouwen, bouwtechniek en meer.

Lees meer